Workshop: Cybersecurity

Inhoud van de workshop
De workshop bestaat uit 2 delen: een interactieve presentatie door Tom de Haan plus een interactieve paneldiscussie.

Deel 1: Interactieve sessie
door Tom de Haan
Ransomware, datalekken, identiteitsfraude, elke dag nieuwe organisaties die gehackt zijn... Wil jij ook alles weten van hacken, cybercrime en hoe je jezelf en je organisatie daartegen beveiligt? Tom de Haan neemt je tijdens een interactieve sessie mee langs de uitdagingen die er zijn om je organisatie te beveiligen en laat je kennismaken met nieuwe innovaties.

Deel 2: interactieve paneldiscussie
Tijdens deze sessie gaan we met elkaar en met een panel van experts uit het bedrijfsleven in gesprek. Deze sessie wordt begeleid door Pieter Kroon (HBO Drechtsteden/Cyber Netwerk Drechtsteden). Aan de hand van vragen en stellingen zullen diverse cybersecurity onderwerpen aan de orde komen. Uiteraard krijg je als deelnemer hierbij zelf ook volop de gelegenheid om vragen voor te leggen aan het panel, dat bestaat uit:

  • Jan van Wijgerden
    directeur Tredion BV, Gorinchem

  • Tom de Haan
    security expert Bewust.it

  • Edy Hoogendam
    advocaat bij DHC Advocaten, Gorinchem

Voor wie? 
Cybercriminaliteit is groeiend. Er wordt wel gezegd dat er meer geld in Cybercrime omgaat dan in de drugshandel! Of je nu in een groot of klein bedrijf werkt of dat het over je privé data gaat, het beschermen van je data is voor iedereen belangrijk. Ben je betrokken bij informatiebeveiliging of wil je hier gewoon meer van weten dan ben je van harte welkom, of je nu een technische, bedrijfskundige of onderwijskundige achtergrond hebt.

Trainers
Tom de Haan is een cybersecurity professional met ruime ervaring binnen de overheid en de financiële sector. Tijdens zijn presentatie combineert hij live demonstraties met zijn ervaringen als professional en als (gast)docent van verschillende hogescholen en universiteiten.

Kosten
Gratis

Aanmelden?

Zet ‘m in de agenda en meld je aan om op de hoogte te blijven van de verdere invulling van het programma! 

Datum: 
26 januari 2023

Tijd:
15:00-18:00 uur

Locatie: 
I_lab
Mollenburgseweg 82 | 4205 NB Gorinchem

Leerparkpromenade 50,
3312 KW Dordrecht

info@duurzaamheidsfabriek.nl
06 – 39 26 89 51

Volg ons op
social media

©2022 TechnoHub - Duurzaamheidsfabriek

Privacyverklaring    /    Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt