Schepen worden steeds geavanceerder. De huidige techniek stelt organisaties in staat om de staat van schepen op afstand te monitoren om zo eventuele downtime van assets te voorkomen. Door het monitoren van scheepsassen kan een prognose van de staat worden gegeven. Damen Shipyards en UReason bundelen de krachten om de monitoring naar een hoger niveau te tillen. 

Monitoren van scheepsassen

Data
Om data te kunnen genereren moet er nagedacht worden over de juiste sensoren op de juiste plaats. Damen Shipyards past hun expertise toe om de juiste sensoren op de juiste plaats te monteren en zo op een efficiënte wijze data te kunnen genereren. Om waarde aan de data toe te kennen, wordt de gegenereerde data in het eigen datawarehouse opgeslagen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om de data te exporteren voor analyse. 

Analyse
 
Door de expertise van UReason en Damen Shipyards samen te voegen, wordt het mogelijk om tot nieuwe inichten te komen. De data van Damen Shipyards en de vergaande kennis van data-analyse van UReason vormen de basis voor een onderzoek naar de voorspelbaarheid van de conditie van de scheepsassen, zodat onderhoud op het juiste moment kan worden uitgevoerd. Allereerst wordt gekeken of er een testopstelling kan worden opgesteld. Bij een succesvolle testfase, wordt gekeken naar uitbreiding naar de actieve en varende schepen van Damen Shipyards. Kunststoflassen met Cobots

Door een extruder-tool te koppelen aan de cobot, kan kunststof gelast worden.

Slim voorraadbeheer in het ziekenhuis

Het 'smart' maken van voorraadbeheer in het primaire proces van een afdeling van het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Leerparkpromenade 50,
3312 KW Dordrecht

info@duurzaamheidsfabriek.nl
06 – 39 26 89 51

Volg ons op
social media

©2022 TechnoHub - Duurzaamheidsfabriek

Privacyverklaring    /    Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt