TechnoHub Dag

Tijdens de TechnoHub Dag op woensdag 17 januari brengen we studenten, docenten en bedrijfsleven bij elkaar voor wederzijdse ontmoeting en inspiratie. Deze ochtend presenteren mbo en hbo studenten de oogst aan mooie onderwijsprojecten waaraan zij, samen met begeleiders uit het bedrijfsleven, de afgelopen maanden hebben gewerkt. Maar er is veel meer te beleven deze dag, want we starten met een ruime blik gericht op het jaar 2030.

Sandra Pellegrom, Nationale Coördinator van Sustainable Development Goals (SDG) Nederland, neemt ons namelijk tijdens deze TechnoHub Dag mee in de 17 wereldwijd door te voeren Sustainable Development Goals en maakt ons deelgenoot van de stappen die al gezet worden richting een wereld met meer welvaart en minder ongelijkheid. Een wereld waarin we samenwerken om biodiversiteit en klimaat te beschermen. Om ons voor te bereiden op die wereld hebben we in ieder geval techniek, innovatie, onderwijs en elkaar nodig. In de aansluitende interactieve workshops laten we zien waar wij in de Drechtsteden al mee bezig zijn.

Kortom, ben je benieuwd naar de resultaten van de studieprojecten uit onze Mackathon en AD-trajecten van dit jaar? Wil je meer weten over samenwerking met mbo en hbo opleidingen? Of ben je geïnteresseerd om met studenten in contact te komen en te netwerken? Meld je aan en kom langs op de TechnoHub Dag!

Aanmelden voor de TechnoHubdag?

Zet ‘m in de agenda en meld je aan om op de hoogte te blijven!

Leerparkpromenade 50,
3312 KW Dordrecht

info@duurzaamheidsfabriek.nl
06 – 39 26 89 51

Volg ons op
social media

© TechnoHub - Duurzaamheidsfabriek

Privacyverklaring    /    Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt