TechnoHub

In het programma Technohub Smart Metrology & Manufacturing bundelen verschillende toonaangevende regionale bedrijven en onderwijsinstelllingen en de Duurzaamheidsfabriek kennis op het gebied van data analytics, digitalisering, robotisering en virtualisering.

Het doel van het programma is om de expertise rondom deze thema’s verder uit te breiden, te verdiepen en beschikbaar te stellen aan medewerkers van de betrokken partners, het bedrijfsleven en onderwijs in de regio.

De partners van TechnoHub

Het doel van het programma

Het doel van het programma is om de expertise rondom deze thema’s verder uit te breiden, te verdiepen en beschikbaar te stellen aan medewerkers van de be-trokken partners, het bedrijfsleven en onderwijs in de regio.

Het tastbaar maken van expertise gebeurt via onder meer workshops, masterclasses en onderwijsmodules. Daarnaast zetten de partners hun complementaire kennis in om, in de vorm van showcases, innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor bedrijven en maatschappelijke instellingen. Tot slot willen de partners ook meer zichtbaarheid creëren voor technologische innovaties als aanjager voor doorontwikkelingen in het vakgebied.

A&O Metalektro

Technohub Smart Metrology & Manufacturing is gestart op  1 februari 2021, heeft een looptijd van twee jaar en wordt mede mogelijk gemaakt door A&O Metalektro, het opleidingsfonds van en voor metalektrobedrijven. De missie van A+O Metalektro is opleiden, ontwikkelen en groei in de sector bevorderen. Hiervoor biedt A+O Metalektro onder meer vergoedingen, workshops, ondersteuning en advies. Ook heeft de stichting een eigen online platform voor kennisdelen en leren in de techniek: oZone. Lesmodules uit de Technohub zullen ook terug te vinden zijn op dit platform.

Opleiden,  ontwikkelen en groei

Leerparkpromenade 50,
3312 KW Dordrecht

info@duurzaamheidsfabriek.nl
06 – 39 26 89 51

Volg ons op
social media

© TechnoHub - Duurzaamheidsfabriek

Privacyverklaring    /    Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt