Kom praktisch ervaren hoe data, digitalisering, virtualisering en robotisering ook van waarde zijn voor jouw bedrijf én voor je mensen! Op 20 april organiseren de partners van de TechnoHub Smart Metrology & Manufacturing een TechnoHubDag. Geen ‘hoog over’ verhalen, maar concrete showcases, verrassende invalshoeken en toonaangevende bedrijven die je graag meenemen in hun expertise. Inspirerend en leerzaam, met ook ruim gelegenheid voor netwerken. Want samen breng je ideeën verder.

TechnoHubDag

Inspirerend en direct toepasbaar
De TechnoHubDag vindt plaats op woensdag 20 april in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. We starten met een inspirerend verhaal van ondernemer en toekomststrateeg Peter Ros over de impact van technologie en digitalisering op de mens.

''In a digital world, let's act human'' - Peter Ros 

In twee rondes leggen we daarna concrete uitdagingen van bedrijven uit de regio voor aan een panel van experts van de verschillende TechnoHub-partners. Het panel geeft advies over oplossingsrichtingen en legt verbindingen naar kennis, subsidiemogelijkheden en lopende projecten. In het panel zitten onder meer Jules Oudmans van UReason en Daan Wortel van de Duurzaamheidsfabriek.

Gedurende de hele ochtend kun je op verschillende plekken in de fabriek kennismaken met technologieën en hun zeer uiteenlopende toepassingen. Daarbij kun je denken aan HDPE lassen met cobots; onboard monitoring van schroefassen; modelleren, simulatie en Digital Twin; Data processing in de procesindustrie en Puntlastechniek en Bin Picking.

Voor wie?
De TechnoHubDag is een ‘must go’ voor bedrijven die:

  • uitdagingen hebben in de automatisering en digitalisering van hun processen en producten.
  • hun medewerkers slimmer willen maken in het werk dat ze doen
  • geïnspireerd willen raken door goede voorbeelden van slim meten en slim maken.

Wat en voor wie? 

09.00 – 09.30 Inloop
09.30 – 10.30 Plenaire opening met Peter Ros
10.30 – 12.30 Inhoudelijk programma in 2 rondes
12.30 – 13.30 Netwerklunch

Aanmelden?

Zet ‘m in de agenda en meld je aan om op de hoogte te blijven van de verdere invulling van het programma! 

Heb je een interessante uitdaging die je graag wil voorleggen aan de experts van het TechnoHub-panel? Neem dan contact op met projectleider Timon Jongkind via tjongkind@duurzaamheidsfabriek.nl

Datum: 
20 april 2022

Tijd:
09:00-13:30 uur

Locatie: Duurzaamheidsfabriek Leerparkpromenade 50 | 3312 KW Dordrecht

Dagvoorzitter:
Jessica van Den Bosch

Leerparkpromenade 50,
3312 KW Dordrecht

info@duurzaamheidsfabriek.nl
06 – 39 26 89 51

Volg ons op
social media

© TechnoHub - Duurzaamheidsfabriek

Privacyverklaring    /    Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt