Workshop: Cybersecurity

Inhoud van de workshop
De workshop bestaat uit 2 delen. Een technisch deel over hacken (en je daar tegen te beschermen) en een deel dat gaat over Zero Trust architectuur.

Deel 1
Ransomware, datalekken, identiteitsfraude, elke dag nieuwe organisaties die gehackt zijn... Wil jij ook alles weten van hacken, cybercrime en hoe je jezelf en je organisatie daartegen beveiligt? Tom de Haan neemt je tijdens dit event in een interactieve sessie mee langs de uitdagingen die er zijn om je organisatie te beveiligen en laat je kennismaken met nieuwe innovaties. Hij combineert daarbij live demonstraties met zijn ervaringen als professional en als(gast)docent van verschillende hogescholen en universiteiten.

Deel 2
Taco Hettema geeft een presentatie over het beschermen van je belangrijkste data, je kroonjuwelen, met behulp van Zero trust. Zero trust is een strategie, een tactiek en kan geïmplementeerd worden, maar hoe doe je dat dan en waar begin je. Zelfs de president van de Verenigde Staten verplicht overheidsdiensten gebruik te maken van Zero trust. Zero trust is geen product, geen “one size fits all” maar hoe pas je het dan wel toe?

Voor wie? 
Cybercriminaliteit is groeiend, er wordt wel gezegd dat er meer geld in Cybercrime omgaat dan in de drugshandel! Of je nu in een groot of klein bedrijf werkt of dat het over je privé data gaat, het beschermen van je data is voor iedereen belangrijk. Ben je dus betrokken bij informatiebeveiliging of heb je hier interesse in, dan ben je van harte welkom, of je nu een technische, bedrijfskundige of onderwijskundige achtergrond hebt.

Trainers
Tom de Haan cybersecurity professional met ervaring binnen de overheid en financiële sector en Taco Hettema, CTO van Cyber7.

Kosten
Gratis

Aanmelden?

Zet ‘m in de agenda en meld je aan om op de hoogte te blijven van de verdere invulling van het programma! 

Datum: 
17 juni 2022

Tijd:
13:00-16:00 uur

Locatie: 
Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50 | 3312 KW Dordrecht

Leerparkpromenade 50,
3312 KW Dordrecht

info@duurzaamheidsfabriek.nl
06 – 39 26 89 51

Volg ons op
social media

© TechnoHub - Duurzaamheidsfabriek

Privacyverklaring    /    Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt