Workshop:Vitaal Leiderschap

Dé basis voor succes in employer branding

Haal meer uit je talenten en die van je team
Vitaal leiderschap is essentieel om als werkgever mensen aan je te binden en ze voor de organisatie te behouden. Maar hoe geef je vorm aan dat vitaal leiderschap? In deze workshop neemt Ludwig Antonissen, alias de “breinpiloot’ je mee op een breinreis. Hoe benut je je eigen brein optimaal en hoe ga je slim om met de verschillende denkvoorkeuren in je team, zodat er energie ontstaat in plaats van weglekt?

Inhoud van de workshop
Tijdens de ‘breinreis’ kun je zelf ervaren hoe je je brein optimaal benut en meer cadans creëert in je team. Ludwig werkt met de methodiek van Whole Brain® Thinking die verschillen in denken vertaalt naar een eenduidige taal. Dit vergroot het adaptief vermogen en de effectiviteit van samenwerken. Daarnaast is er ook aandacht voor Vitalogie en een quickview naar de Vitaliteitsschijf van 5. De workshop is een combinatie van innovatieve communicatietechnieken, storytelling en entertainment. Een reis waarvan je gegarandeerd thuiskomt met nieuwe energie en inzichten.

Voor wie?
Ben je als HR-professional, leidinggevende of directeur overtuigd van het belang van vitaal leiderschap en ben je op zoek naar handvaten om dit binnen je team of organisatie vorm te geven? Kom dan naar de workshop Vitaal Leiderschap en laat je inspireren!

Kosten
Gratis

Meer informatie?
Mail je vraag naar technohub@duurzaamheidsfabriek.nl.

Aanmelden?

Klik hier om je direct aan te melden voor de workshop! De uiterste aanmelddatum is 18 november. Deelname aan deze workshop is gratis.

We zien je graag op 25 november!

Datum: 
Vrijdag 25 november 2022

Tijd:
13:00-16:00 uur

Locatie: 
I_lab
Mollenburgseweg 82 | 4205 NB Gorinchem

Leerparkpromenade 50,
3312 KW Dordrecht

info@duurzaamheidsfabriek.nl
06 – 39 26 89 51

Volg ons op
social media

© TechnoHub - Duurzaamheidsfabriek

Privacyverklaring    /    Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt