Da Vinci College heeft een sterke positie in de regio en door de vele samenwerkingsverbanden ook buiten de eigen regio. Deze bestaan uit Publiek Private samenwerkingen, omdat Da Vinci College zich sterk inzet voor leren in een contextrijke omgeving en in nauwe verbinding met het bedrijfsleven in de regio.

Da Vinci

Om dit uit te kunnen voeren is Da Vinci College redelijk uniek in zijn moderne onderwijsconcept, waarbij het hybride leren is ontwikkeld waar de praktijkopdracht / bedrijfsopdracht centraal staat. Hierbij wordt onder meer in multidisciplinaire- en multilevel (mbo-hbo) teams samen gewerkt aan projecten die worden aangedragen door de bedrijven. Daarnaast wordt inhoud en opleidingen-aanbod afgestemd op de regionale behoefte, waardoor de aansluiting met het bedrijfsleven sterk verbeterd is. 

In de Duurzaamheidsfabriek zijn diverse hybride leeromgevingen ingericht waar voor de opleidingen tot lasser, werktuibouwkudige en middenkader einigneers. Een weid pallet aan faciliteiten zijn aanwezig,  zoals robots, industriele automatiseringssystemen, mechatronica opstellingen, cobot, lassimulatoren en een lasrobot. Bovendien zijn alle faciliteiten voor de cross-overs aanwezig op het gebied van snijden, frezen, verspanen etc. 

Da Vinci College organiseert daarnaast trainingen en cursussen op MBO niveau gericht op slimme maaktechniek die zijn afgestemd op de behoefte in de regio. 

Leerparkpromenade 50,
3312 KW Dordrecht

info@duurzaamheidsfabriek.nl
06 – 39 26 89 51

Volg ons op
social media

© TechnoHub - Duurzaamheidsfabriek

Privacyverklaring    /    Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt