UReason is een in Rotterdam gevestigd softwarebedrijf dat Asset Performance Management-software ontwikkeld en verkoopt welke verschillende A.I. technologieën op een gebruikersvriendelijke wijze beschikbaar maakt.

UReason

Asset Performance Management (APM) -systemen hebben als doel om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van fysieke assets te verbeteren en tegelijkertijd de risico's en operationele kosten te minimaliseren. APM omvat doorgaans conditiebewaking, voorspellend onderhoud, asset-integriteitsbeheer, betrouwbaarheidsgericht onderhoud en omvat vaak technologieën zoals het verzamelen, visualiseren en analyseren van gezondheidsgegevens van assets. 

UReason neemt deel in de Technohub omdat opleidingen op het gebied van geavanceerde analyse, kunstmatige intelligentie en het werken met grote hoeveelheden streaming data nauwelijks beschikbaar zijn met een focus op de maak industrie.  Door de deelname wil UReason kennis op het gebied van streaming intelligence in de regio en buiten de regio vergroten. 

Leerparkpromenade 50,
3312 KW Dordrecht

info@duurzaamheidsfabriek.nl
06 – 39 26 89 51

Volg ons op
social media

© TechnoHub - Duurzaamheidsfabriek

Privacyverklaring    /    Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt