Valk Welding ondersteunt de klanten met hun lasproductie middels de levering van (las)robots, machines en consumables om materialen met behulp van lastechniek te verbinden. Dat kan door ‘the strong connection’, want dat is waar Valk Welding voor staat. Een sterke binding met zowel de klant, leverancier als de medewerkers van Valk Welding. 

Valk Welding

Voor de ontwikkeling van custom build lasrobotsystemen beschikt Valk Welding over eigen engineers met specialismes in automatisering en softwareontwikkeling en staan daarbij in verbinding met de TU Delft. De assemblage van alle robotsystemen is grotendeels geconcentreerd in Alblasserdam, waar ook trainingen worden verzorgd voor operators en programmeurs. 

Klanten van Valk Welding bevinden zich in de machine- en apparatenbouw, landbouwproducten, transportmiddelen industrie, energie, automotive industrie, meubelindustrie, bouwproducten, enz. Het project biedt de mogelijkheid om samen nieuwe technieken en producten te ontwikkelen die laagdrempelig, makkelijk toepasbaar zijn en kostenbesparend werken voor de klant. Door deel te nemen aan dit project verwacht Valk Welding de ontwikkelingen in deze markt te kunnen versnellen. 

Leerparkpromenade 50,
3312 KW Dordrecht

info@duurzaamheidsfabriek.nl
06 – 39 26 89 51

Volg ons op
social media

© TechnoHub - Duurzaamheidsfabriek

Privacyverklaring    /    Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt